Установени са три нови случая на инфектирани с коронавирус жители

...
Установени са три нови случая на инфектирани с коронавирус жители
Коментари Харесай

Три нови случаи на COVID-19 в Търговище

Установени са три нови случая на инфектирани с коронавирус жители на област Търговище. Те са в добро състояние, но са хоспитализирани в болницата в Попово, съобщава БНР.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10976
Наличие на коронавирусната инфекция е доказано при жена на 77 години от село Кардам.

Останалите двама заразени са пациенти на Вътрешно отделение - жена на 65 години от Попово и 56-годишен мъж на от село Светлен.

Ето къде са новите заразени с коронавирус в страната

Веднага след получаване на положителните резултати, тримата новозаразени са изолирани в самостоятелни стаи в обособеното отделение за лечение на пациенти с Covid-19. Предприети са действия по издирване и връчване на предписания за самоизолация на общо 7 контактни лица и тяхното изследване с PCR тест.

Заболелите не са напускали страната, не съобщават и за контакт със заразени или карантинирани лица. Епидемиологичното проучване продължава, съобщиха от Регионалната здравна инспекция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10976  28-годишен мъж от Берковица е с позитивен тест за COVID-19 28-годишен мъж от Берковица е с позитивен тест за COVID-19  Русия заяви за над 5500 нови инфектирани с ковид и 129 смъртни случая Русия заяви за над 5500 нови инфектирани с ковид и 129 смъртни случая  Само един болен от COVID-19 e останал за лекуване в ямболската болница Само един болен от COVID-19 e останал за лекуване в ямболската болница
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР