Установени са още два нови случая на положителни за COVID-19

...
Установени са още два нови случая на положителни за COVID-19
Коментари Харесай

Два нови случая на заразени с коронавирус в Разградско

Установени са още два нови случая на положителни за COVID-19 в област Разград, съобщиха от Областния кризисен щаб.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8689
Положителните проби са на 36-годишна жена и мъж на 62 години, и двамата от Ясеновец. Те са контактни на приетата вчера в отделението по инфекциозни болести към разградската болница 77-годишна жена от селото.

8 нови случая на COVID-19 у нас. Карантината остава само за идващите от определени страни

Заразените са без оплаквания и придружаващи заболявания. Поставени са под 28-дневна домашна карантина и наблюдение от Регионалната здравна инспекция.

С тези нови два случая, общият брой регистрирани болни от коронавирус за областта са 20 човека, като един е оздравял, посочват от щаба.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8689  Доказват с изследване, че Бургас е един от най-безопасните региони от COVID-19 Доказват с изследване, че Бургас е един от най-безопасните региони от COVID-19  Смъртността във Франция по-ниска през май в съпоставяне със същия интервал на предходната година макар COVID-19 Смъртността във Франция по-ниска през май в съпоставяне със същия интервал на предходната година макар COVID-19  НЗОК изнесе данни за заплащанията, свързани с заболели от COVID-19 НЗОК изнесе данни за заплащанията, свързани с заболели от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР