Университетската болница Канев в Русе набира медицински сестри и санитари,

...
Университетската болница Канев в Русе набира медицински сестри и санитари,
Коментари Харесай

Болница в Русе набира медицински сестри-доброволци за COVID-отделението

Университетската болница " Канев " в Русе набира медицински сестри и санитари, които да бъдат включени в медицински екипи в изолационния сектор за лечение на пациенти, заразени с коронавирус, съобщиха от лечебното заведение в града.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10989
Желаещите специалисти по здравни грижи и санитари могат да получат повече информация и да се запишат на телефони - 082 887 359 и 0878 385 069.

В Русе се подготвят сгради за карантиниране на заразени от дом " Възраждане "

Ситуацията се влоши, след като бе установено огнище на COVID-19 в дома за възрастни хора " Възраждане " в Русе, в който живеят 215 души. Досега с коронавирус са установени 49 души, като един от тях - мъж на 80 години, почина.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10989  Европейски Съюз: Има заплаха от дефицит на спринцовки за ваксина против вируса Европейски Съюз: Има заплаха от дефицит на спринцовки за ваксина против вируса  Три дами са застрашени от затвор за машинация и нарушаване на санитарните правила Три дами са застрашени от затвор за машинация и нарушаване на санитарните правила  Капчици от COVID-19 във въздуха могат да ни заразят, в случай че не проветряваме Капчици от COVID-19 във въздуха могат да ни заразят, в случай че не проветряваме
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР