Украинските медици регистрираха през последното денонощие нови 990 заразени с

...
Украинските медици регистрираха през последното денонощие нови 990 заразени с
Коментари Харесай

Почти 1000 нови случая на COVID-19 в Украйна за денонощието

Украинските медици регистрираха през последното денонощие нови 990 заразени с коронавируса, 333 оздравели и 13 смъртни случая. Това съобщи днес Съветът за национална сигурност и отбрана на Украйна, предаде ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11090
През петте предходни дни в страната бяха откривани над 1000 нови заразени на денонощие.

Украйна съобщи за рекорден брой на новозаразени с коронавируса за денонощие

От началото на пандемията в Украйна са установени общо 73 158 случая на заразяване с новия патоген. Оздравелите досега са 39 876, а починалите - 1738.

В страната са извършени над един милион тестове за коронавируса по метода Пи Си Ар.

До 31 август в Украйна е обявена т. нар. адаптивна карантина - местните власти могат по свое усмотрение да засилват или отслабват санитарните ограничения според ситуацията, ако това не влиза в противоречие с федералните мерки.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11090  Доц. Кунчев е угрижен от развиването на COVID-19 у нас. Вижте какво предизвестява той! Доц. Кунчев е угрижен от развиването на COVID-19 у нас. Вижте какво предизвестява той!  Белгия вкарва наложителна карантина за част от пасажерите от България Белгия вкарва наложителна карантина за част от пасажерите от България  Сливен регистрира растеж на инфектираните Сливен регистрира растеж на инфектираните
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР