„Удивен съм, че нямаше никакъв дебат за оставката на Валери

...
„Удивен съм, че нямаше никакъв дебат за оставката на Валери
Коментари Харесай

Каракачанов насмете БСП и обяви заключван ли е Симеонов в разни кабинети и защо можеше да съди Нинова

„ Удивен съм, че нямаше никакъв дебат за оставката на Валери Симеонов и евентуалното назначение на Марияна Николова. Не й зададохте нито един въпрос “ с тези думи вицепремиерът Красимир Каракачанов се обърна от парламентарната трибуна към депутатите, който са в парламента в момента.

„ Целта на целия тоя театър, който направихте от БСП, показва, че не ви вълнува кой е човекът, който ще дойде на това място “, каза още Каракачанов.

„ Никой не е заключвал Симеонов в кабинет и не го е принуждавал да си дава оставката. Той сам го реши “, поясни Каракачанов.

Той видимо визираше отправените по-рано заплахи от лидерката на червената партия Корнелия Нинова . Веднага след думите й настана истински бой в парламента .

„ За сметка на това направихте опит да обърнете този дебат във вот на недоверие към правителството. Вашият лидер ехидно ме пита „ Къде са тристате лева “. Вашата т.нар „ хард опозиция “ избяга от залата. Няма да кажа, въпреки, че като силов министър мога да кажа, кой финансира протестите. БСП миналата събота раздава от багажника на една кола в Стара Загора листовки на протестиращите “, изригна Каракачанов.

„ Няма как да искаш германски заплати, а да работиш като в Анадола през миналия век. В гетата има хора, които не работят, измислят си фалшиви болести и взимат социални помощи. Това не са го научили от това правителство “, поясни вицепремиерът.

„ Нинова не ми спомена имено, защото знаеше, че ще я съдя, но тя три пъти спомена, че аз съм продавал паспорти за българско гражданство “, каза силовият министър.

Един гении, който бе зам.-министър и който вие бяхте назначили, ми каза преди време „ Ама господин министър, как да им дадем български паспорти като фамилиите им не завършват на –ов и –ев. Трябваше да му обясня да види кой го е подписал самият документ. Ей такива некадърници назначавате вие “, изригна Каракачанов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР