Удвояване на неплатения отпуск, считан за осигурителен стаж, до 60

...
Удвояване на неплатения отпуск, считан за осигурителен стаж, до 60
Коментари Харесай

Сачева ще предложи да се удвоят дните неплатен отпуск, зачитани за стаж

Удвояване на неплатения отпуск, считан за осигурителен стаж, до 60 дни годишно. Това ще е една от мерките, които ще бъдат прибавени към закона, с който правителството иска да замени извънредното положение, каза пред БНТ социалният министър Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7002
Сачева обяви още, че самотни родители, изгубили работата си след 13 март т.г., ще имат право на еднократна помощ от 375 лева на дете. Помощта ще може да се получават и родители на деца до 14 години.

Още в понеделник ще се разшири обхватът на еднократната помощ за отглеждане на дете

Безработните в страната са се увеличили с 91 000 души за един месец, заяви Сачева и уточни, че в първите седмици на извънредното положение са се регистрирали до 9000 безработни на ден, но от две седмици броят им е спаднал до под хиляда дневно.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7002  Япония регистрира най-висока смъртност от ковид за денонощие Япония регистрира най-висока смъртност от ковид за денонощие  Студент: Българино, твоята безнаказаност ще убие още български лекари! Студент: Българино, твоята безнаказаност ще убие още български лекари!  Испания облекчава ограничаващите ограничения Испания облекчава ограничаващите ограничения
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР