Увеличението на новите инфектирани с коронавирус в Хърватия е почти

...
Увеличението на новите инфектирани с коронавирус в Хърватия е почти
Коментари Харесай

Хърватия отчита почти четворно намаление на новите случаи на коронавирус

Увеличението на новите инфектирани с коронавирус в Хърватия е почти четворно по-малко за денонощие в сравнение с неделния ден и възлиза на 25 души. Това сочат актуалните данни на Националния щаб на хърватската гражданска защита, цитирани от ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10621
Според информацията на щаба към момента активните случаи са 1150, а общият брой на заболелите от началото на епидемията е достигнал до 4370 души.

Без починали в Хърватия

За денонощие са починали двама души, с което общият брой на смъртните случаи става 122.

Общо от установяването на първия случай на коронавирус в Хърватия на 25 февруари са оздравели 3098 души. Тествани са общо над 104 000 граждани.

От 27 април до края на май в Хърватия постепенно бяха смекчени карантинните мерки. Към момента нормалният живот там е практически напълно възстановен. Във връзка обаче с наблюдавано в последно време увеличение на заразените властите въведоха задължително носене на маски в транспорта и на обществените места.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10621  В Куба за първи път от началото на пандемията няма открит нов случай на COVID-19 В Куба за първи път от началото на пандемията няма открит нов случай на COVID-19  СЗО изрази паника от ускоряването на епидемията от ковид в Африка СЗО изрази паника от ускоряването на епидемията от ковид в Африка  Испания вкарва нови ограничавания поради увеличението на случаите на болест с ковид Испания вкарва нови ограничавания поради увеличението на случаите на болест с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР