Турция изпрати с военни товарни самолети в Испания и Италия

...
Турция изпрати с военни товарни самолети в Испания и Италия
Коментари Харесай

Турция: Изпратихме на Италия и Испания помощи в борбата с COVID-19

Турция изпрати с военни товарни самолети в Испания и Италия помощ във вид на маски, предпазни очила, защитни гащеризони и дезинфектанти, съобщи турската частна телевизия СиЕнЕн-Тюрк.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3531
Материалите са произведени във фабрики и шивашки цехове към министерството на националната отбрана на Турция.

Помощта е насочена към двете европейски държави, силно засегнати от разпространявания по света нов коронавирус, по нареждане на президента Реджеп Тайип Ердоган.

Върху пакетите е написан цитат на италиански и испански език на думите на персийския поет и суфистки мистик Мевляна Джеляледдин Руми " След безнадеждността има хубави надежди. След мрака има хубави слънца " и надпис, който гласи " С обич от Турция за испанския/италианския народ ".

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3531  Първоаприлските смешки за ковид могат да отведат в пандиза в някои страни Първоаприлските смешки за ковид могат да отведат в пандиза в някои страни  39-годишен мъж избяга от карантината си, с цел да спортува 39-годишен мъж избяга от карантината си, с цел да спортува  Организация на обединените нации: Covid-19 е най-голямото предизвикателство след Втората международна война Организация на обединените нации: Covid-19 е най-голямото предизвикателство след Втората международна война
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР