Турският президент Реджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и

...
Турският президент Реджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и
Коментари Харесай

Ердоган разговаря с Тръмп

Турският президент Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и премиер. Роден на 26 февруари 1954 г. в Истанбул. Завършва е разговарял днес по телефона с американсикя си колега Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, предаде турският телевизионен канал НТВ, като се позовава на съобщение на турското президентство.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3454
Двамата са обсъдили двустранни въпроси, развитията в региона и пандемията от коронавирус. Двамата лидери са изразили единодушно мнение, че в борбата с пандемията може да се постигне успех само с глобална солидарност и сътрудничество. Те са взели решение за предприемане на необходимите стъпки за споделяне на най-добрите практики, данни и опит с цел овладяване различните последици от епидемията.

Вижте какво ще дари Ердоган за борбата с коронавируса

Тръмп и Ердоган посочиха, че е по-важно отвсякога страни в конфликт, като Сирия и Либия, да спазват примирие в периода на тази световна здравна криза и да търсят решение, съобщи Белият дом, предаде БТА, цитирайки АФП.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3454  Макрон желае по-независима Франция в битката с COVID-19 Макрон желае по-независима Франция в битката с COVID-19  Боил Банов организира втора конферентна среща с представители на културни организации отвън държавния бранш Боил Банов организира втора конферентна среща с представители на културни организации отвън държавния бранш  В Германия 470 000 компании аплайват за кратко работно време В Германия 470 000 компании аплайват за кратко работно време
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР