Турският министър на здравеопазването Фахреттин Коджа съобщи, че смъртните случаи

...
Турският министър на здравеопазването Фахреттин Коджа съобщи, че смъртните случаи
Коментари Харесай

Смъртните случаи от коронавирус в Турция се увеличиха на 75

Турският министър на здравеопазването Фахреттин Коджа съобщи, че смъртните случаи при епидемията от конавируса в Турция вече са 75, след като от вчера насам са починали още 16 души. Броят на заразените е нараснал на 3629 души, каза той, цитиран от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2726
От направените 7286 нови теста е установена зараза с коронавируса при още 1196 души. Положението в Турция започва да се усложнява с всеки изминал ден.

Турски лекари за коронавируса: " Чакат ни още по-лоши дни "

Кметът на известният морски курорт Бодрум, Ахмет Арас, съобщи, че в областта има значителен брой хора, диагностицирани с коронавирус и че числото им бързо се увеличава.

Положението е много сериозно. Вече има и един починал.Трябва час по-скоро да се наложи забрана за излизане навън във всички провинции на страната, заяви кметът пред местна телевизия.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2726  Щабът и Медицинския съвет се схванаха за бързите проби Щабът и Медицинския съвет се схванаха за бързите проби  Бойко Борисов след Европейския съвет: Започваме тестването за COVID-19 на изложените на риск Бойко Борисов след Европейския съвет: Започваме тестването за COVID-19 на изложените на риск  БЛС: Рецептата е заповед към фармацевта БЛС: Рецептата е заповед към фармацевта
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР