Трогателен жест на обич между прабаба и правнучето в Бургас.

...
Трогателен жест на обич между прабаба и правнучето в Бургас.
Коментари Харесай

Заради коронавируса: Баба видя правнучето си през прозореца

Трогателен жест на обич между прабаба и правнучето в Бургас. Изолацията заради коронавируса наложи младите да избягват възрастните си роднини, които са най-застрашени от COVID-19. Затова и възрастна жена от морския град получи поздравления за рождения си ден през прозореца.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6269
Кметът на Бургас Димитър Николов сподели кадрите от срещата, от които ни се насълзяват очите. 4-годишната Теодора поздрави прабаба си Мария за 85-ия й рожден.

Едва 10-годишен, а вече се включи в битката с COVID-19. Вижте историята на младия дарител Митко!

" Някои снимки нямат нужда от много думи. Изпрати ни ги Пламена Апостолова, за да ги съхраним в архива на Бургас ", сподели кметът.

Семейството на малката Теодора е споделило, че на баба Мария най-много й липсва малката правнучка.



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6269  Фандъкова предизвести жителите какво да чакат за възбраната за парковете Фандъкова предизвести жителите какво да чакат за възбраната за парковете  За месец и половина под карантина в Монтанско са били 1036 души За месец и половина под карантина в Монтанско са били 1036 души  В Ямбол изписват първия излекуван пациент с COVID-19 В Ямбол изписват първия излекуван пациент с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР