Тристаен апартамент на бургаския бул. ”Демокрация” се продава срещу рекордната

...
Тристаен апартамент на бургаския бул. ”Демокрация” се продава срещу рекордната
Коментари Харесай

Бургаски брокер се възползва от военния конфликт в Украйна и наду безбожно цената на тристаен

Тристаен апартамент на бургаския бул. ”Демокрация” се продава срещу рекордната цена от 300 хил.евро, или 3191 евро на кв.м., пише Флагман.

Обявата е публикувана в популярен сайт за недвижими имоти. Най-интересен е маркетинговият подход на неизвестния засега брокер. „ ЦЕНАТА е съобразена с Войната Русия-Украйна, 2019 година”, с крещящо заглавие е промотиран апартаментът.

Явно, продавачът продавачът е убеден, че военният конфликт в Украйна ще надуе безбожно цените на имотите в Бургас и бързо се адаптира в новите условия.

Брокер, който бърза да адаптира цените на имотите в Бургас с глобалните кризи

Тристайният, който се продава определено изглежда семпло от двете снимки, публикувани към обявата. Като бонус е написано следното: „ Подарък – 112 кв.м. под сградата”. Единственото преимущество е местоположението и новата сграда, в която се намира жилището – на бул.”Демокрация”, над Club 5 и на метри от Морската градина.


Апартаментът изглежда семпличко за тази цена

3 149-те евро на кв.м. са рекорд за Бургас и подминават цената на апартамента в сграда „ Синя вълна” пред Пантеона, където от три години се продава най-скъпото жилище на пазара в Бургас. Първоначално бе обявен за 450 хил.евро, но в момента е „ в промоция”, пак заради военния конфликт, на 330 хил.евро или 2200 евро на кв.м.

Брокери, познаващи добре пазара, разкриха, че луксозните жилища в Бургас обикновено се обявяват на цени от 1500 до 2000 евро. Това са апартаменти в двете нови сгради на площад „ Тройката”, Синя вълна, билдингът до Флората, както и този до ст.”Лазур”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР