Три случая на нарушена карантина са установени вчера в Разградско,

...
Три случая на нарушена карантина са установени вчера в Разградско,
Коментари Харесай

В Разградско още трима души са нарушили наложената им карантина

Три случая на нарушена карантина са установени вчера в Разградско, съобщиха от Областната дирекция на МВР.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4521
На гише в сектор " Пътна полиция " в областния град се явил 59-годишен мъж от Разград, поставен под карантина до 12 април. Заради нарушената мярка е образувано бързо производство.

При извършена проверка от служители на Районното управление в Лозница е установено, че 20-годишна жена не е на адреса в село Ловско, посочен за пребиваване при наложена карантина. По случая е започнало бързо производство.

Мъж на 39 години също не бил намерен на адреса в Исперих при проверка от полицаи за спазване на разпоредените мерки. По случая е започнато разследване.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4521  Шефът на Шефът на " Пирогов " с детайлности за пациентите с ковид в болничното заведение  Румен Радев: И след 13 май ще има вирус. Няма нищо по-страшно от дейната нелепост Румен Радев: И след 13 май ще има вирус. Няма нищо по-страшно от дейната нелепост  Три нарушавания на карантината са открити в Сливенско Три нарушавания на карантината са открити в Сливенско
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР