Три са смъртните случаи от COVID-19 за последната седмица в

...
Три са смъртните случаи от COVID-19 за последната седмица в
Коментари Харесай

Три са смъртните случаи от COVID-19 за последна седмица в област Кърджали

Три са смъртните случаи от COVID-19 за последната седмица в област Кърджали, като един от починалите е на 41 години. Статистиката е представена по време на проведеното днес седмично видеозаседание на Областния кризисен щаб, съобщиха от пресцентъра на областната администрация.

От там уточняват още, че за същия период от време 15 пациенти с коронавирус са настанени на лечение в инфекциозното отделение на МБАЛ " Д-р Атанас Дафовски ".

Институциите са обсъдили възможността леките форми на COVID-19 да се поемат от общинските болници, съобразно легловия и кадровия им ресурс, за да не се претоварва областната болница. Представителите на здравните власти са разгледали готовността на медицинските заведения да реагират при покачване броя на заразените с настъпването на есенно-зимния сезон.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12280  Жителите на Мадрид са в суматоха, управляващите ги приканиха за успокоение Жителите на Мадрид са в суматоха, управляващите ги приканиха за успокоение  Затвор за неспазващите ограниченията против COVID-19 в Севернокипърска турска република Затвор за неспазващите ограниченията против COVID-19 в Севернокипърска турска република  Учител от Добрич и гимназиален охранител от Тервел с положителен тест за COVID-19 Учител от Добрич и гимназиален охранител от Тервел с положителен тест за COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР