Три нови случая на коронавирус са регистрирани в Ямболска област

...
Три нови случая на коронавирус са регистрирани в Ямболска област
Коментари Харесай

Три нови случая на коронавирус в Ямболска област

Три нови случая на коронавирус са регистрирани в Ямболска област през изминалото денонощие, съобщават от Областния медицински съвет.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11043
В болница с пневмонии са приети жена на 68 г. от Ямбол и мъж на 45 г. от Стралджа. Жената е баба на едно от заразените момчета от футболния отбор, в който преди седмица имаше 13 случая на коронавирус, заедно с треньора.

Третият случай е на жена на 92 г. от Ямбол без никакви симптоми. Тя е лежала заради инсулт в ямболската болница, но преди да бъде изписана е изследвана, за да се върне в Дома за стари хора в града. Пробата е положителна и затова остава за наблюдение в болничното заведение.

Двама мъже и възрастна жена са новозаразените с коронавирус в Ямбол

Диагностицираните с коронавирус в Ямболска област вече са 252, от тях 9 са хоспитализирани, 34 са на домашно лечение, излекуваните от заразата са 190, 19 са починалите.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11043  Намаляват служителите на реда на митингите в София поради взрив на COVID-19 измежду тях Намаляват служителите на реда на митингите в София поради взрив на COVID-19 измежду тях  Новозаразените с ковид в Добричка област са на възраст сред 45 и 80 години Новозаразените с ковид в Добричка област са на възраст сред 45 и 80 години  Спешно съвещание на Столична дирекция на вътрешните работи - взрив на инфектираните с COVID-19 в Спешно съвещание на Столична дирекция на вътрешните работи - взрив на инфектираните с COVID-19 в " Охранителна полиция "
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР