Трима пациенти с Covid-19 - две жени и мъж, са

...
Трима пациенти с Covid-19 - две жени и мъж, са
Коментари Харесай

Още трима пациенти с COVID-19 са починали в Добричка област

Трима пациенти с Covid-19 - две жени и мъж, са починали през последните няколко дни в Добричка област, съобщават от областния координационен щаб.

Нови 11 носители на вируса са установени през последното денонощие в региона. Новорегистрираните заразени са на възраст от 44 до 70 години, информира директорът на Регионалната здравна инспекция д-р Светла Ангелова, която е и секретар на щаба.

Петима са настанени за лечение в МБАЛ-Добрич и УМБАЛ " Света Марина " във Варна. Хората, контактували с новите заразени, вече са установени, като само при един пациент епидемиологичното проучване продължава, посочват от щаба.

В Добричка област инфектираните с Covid-19 от началото на епидемията вече достигат 574 души, сочат обобщените данни в единния информационен портал.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11582  Активните случаи на COVID-19 в Монтанско са седем Активните случаи на COVID-19 в Монтанско са седем  Заразена с ковид 68-годишна жена е умряла в МБАЛ - Шумен Заразена с ковид 68-годишна жена е умряла в МБАЛ - Шумен  Учени: Някои антитела евентуално защищават от наново заразяване с COVID-19 Учени: Някои антитела евентуално защищават от наново заразяване с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР