Трима депутати от ГЕРБ станаха доброволци към Българския червен кръст

...
Трима депутати от ГЕРБ станаха доброволци към Българския червен кръст
Коментари Харесай

Депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев: Заедно ще се справим!

Трима депутати от ГЕРБ станаха доброволци към Българския червен кръст (БЧК) в помощ на нуждаещтие се заради извънредното положение за коронавируса.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4730
Димитър Главчев, Валентин Милушев и Евгени Будинов участваха в раздаваме хранителни продукти в столичните райони Триадица, Лозенец и Средец.

593 са вече потвърдените случаи на COVID-19 у нас

" Получихме продуктите и указания в центъра на БЧК в Младост. Всеки може да помогне, дори само спазването на Мерките е помощ и отговорност. Заедно ще се справим! ", заяви Главчев, който е и бивш председател на Народното събрание.

Междувременно депутати продължават да даряват и финансови средства за справяне с пандемията.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4730  Европейски Съюз насочва 20 милиарда евро към непознати страни за справяне с пандемията от COVID-19 Европейски Съюз насочва 20 милиарда евро към непознати страни за справяне с пандемията от COVID-19  Общинските съветници от ГЕРБ-Кирково подариха средства за медиците на първа линия в Кърджали Общинските съветници от ГЕРБ-Кирково подариха средства за медиците на първа линия в Кърджали  Отрицателни са пробите на трима членове на семейство от Хасково, в което други трима са болни от COVID-19 Отрицателни са пробите на трима членове на семейство от Хасково, в което други трима са болни от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР