Трима граждани нарушили заповед на министъра на здравеопазването и чл.

...
Трима граждани нарушили заповед на министъра на здравеопазването и чл.
Коментари Харесай

Трима души нарушиха карантината си във Великотърновско

Трима граждани нарушили заповед на министъра на здравеопазването и чл. 355, ал.2 от НК, установиха служители на РУ – Г. Оряховица, Свищов и Стражица. Това съобщиха от ОДМВР-Велико Търново.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4766
Вчера служители на полицейското управление в железничарския град забелязали мъж от Лясковец, поставен под задължителна карантина да управлява лек автомобил в родния си град, с което е нарушил предписанията на РЗИ.

Същия ден при проверки на адреси в Свищов и Стражица е установено, че още двама мъже са напуснали домовете си и са нарушили задължителната карантина.

По трите случая са започнати досъдебни производства.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4766  Българска ваксина против SARS-CoV-2 създават в Българска академия на науките с финансова помощ от Франция Българска ваксина против SARS-CoV-2 създават в Българска академия на науките с финансова помощ от Франция  Политолог: В България очевидно би трябвало да си военачалник, с цел да те вземат насериозно Политолог: В България очевидно би трябвало да си военачалник, с цел да те вземат насериозно  Още една жертва на ковид у нас. 30 са новите инфектирани Още една жертва на ковид у нас. 30 са новите инфектирани
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР