Топ дизайнерката Мегз разчувства последователите си със снимка на семейството

...
Топ дизайнерката Мегз разчувства последователите си със снимка на семейството
Коментари Харесай

Мегз направи нещо безкрайно трогателно, свързано със семейството ѝ

Топ дизайнерката Мегз разчувства последователите си със снимка на семейството си. Красавицата е категорична, че близките ѝ са най-важното нещо в живота ѝ и че по болезнения начин е научила, че парите не могат да ти купят любов и щастие.

Меган Маркъл блесна със скъпа рокля и показа голямо бременно коремче (СНИМКИ/ВИДЕО)


Дизайнерката за пръв път разказа, че е от разделено семейство: “ заради пари, разбира се... За да може да имаме уж всичко - всъщност нямахме най-важното - просто да бъдем заедно. Може би тук си обяснявате и защо изкарването на пари е толкова силно заложено в характера ми. Защото още от дете си повтарях всеки божи ден, че ако имам много, много, много пари семейството ми ще може да е заедно и татко няма “да живее в телефонната слушалка”.

Стефан нанесе тежък удар на Гала с изненадваща СНИМКА

Това обяснява много от свръх амбициозния характер на красавицата . Близки до нея коментират, че още от дете се е стремяла към лидерство, власт и пари, за да може сама да определя съдбата си и когато един ден създаде собствено семейство - то да не бъде разделяно заради изкарването на пари и да може да живее щастливо заедно.

Падна поредна пикантна тайна, свързана с Мира Добрева (СНИМКИ)

Тези откровения умилиха феновете и много от тях споделиха, че сега за пръв път си обясняват силата и крайностите в характера на Каканашева и че и симпатизират все по-силно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР