Това, че сте опозиция, не значи, че постоянно трябва да

...
Това, че сте опозиция, не значи, че постоянно трябва да
Коментари Харесай

Евгени Будинов към БСП: Не казвайте на черното бяло, ако не помагате, не пречете

Това, че сте опозиция, не значи, че постоянно трябва да бъдете контра и да се опитвате да вкарвате някакви антитези. Това каза от парламентарната трибуна депутатът от ГЕРБ Евгени Будинов, обръщайки се към ПГ на БСП. По-рано от левицата внесоха проекторешение, с което поискаха да бъде върнат парламентарният контрол и обвиниха упраевляващите, че не помагат на артистите в извънредната ситуация.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5340
Парламентарният контрол няма да даде някаква кой знае каква информация за артистите. Те могат да я видят на сайта на Министерството на културата. В последните дни заедно с министър Банов не спирахме да се срещаме и да работим с артистите, за да видим какви най-добри мерки да вземем, за да им помогнем, заяви Будинов.

Веселин Марешки захапа БСП: Явно се чувствате безполезни

Недейте да казвате на бялото черно отново. Не очаквам похвала, но се надявам да не пречите. Ако не помагате, просто не пречете, каза още депутатът от ГЕРБ на колегите си от левицата.

Благодаря на всички артисти, които виждат какво се прави за тях и застават зад правителството. Тази пандемия един ден ще свърши и аз се надявам, че залите отново ще бъдат пълни. Хората, които са на щат в театрите, продължават да си получават заплатите. Хубаво е в такива моменти хората на изкуството да се обединяваме. За мен изкуството е над политиката, каза още Егени Будинов.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5340  Веселин Марешки захапа Българска социалистическа партия: Явно се чувствате безполезни Веселин Марешки захапа Българска социалистическа партия: Явно се чувствате безполезни  Кристофър Хивю от сериала Кристофър Хивю от сериала " Игра на тронове " оздравя от COVID-19  Могат ли остарели ваксини против други вируси да ви оказват помощ против COVID-19? Могат ли остарели ваксини против други вируси да ви оказват помощ против COVID-19?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР