Това никога не се е случвало в Черна гора и

Това никога не се е случвало в Черна гора и ...

Черногорски град гони Цеца Ражнатович.Това никога не се е случвало в Черна гора и особено в Херцег Нови, когато става въпрос за мегазвезда от ранга на Цеца Ражнатович, пишат местните медии. Там хората днес са неразбираемо разделени за концерта на вдовицата на Аркан, който тя трябваше да изпълни за "Празника на Мимозата" в Херцег Нови. Този фестивал е традиционен, се провежда за 50-и път и привлича огромен брой чуждестранни туристи и обявява лятото и новия туристически сезон на черногорското крайбрежие, което е едно от най-красивите морски места в тази част на света.

Въпреки че сме красива локация, не е хубаво да ни пее Цеца Ражнатович, подписали са се голям брой граждани на Херцег Нови. Такава проява не трябва да минава под знака на турбо-фолк музика и песни като "Лепи громе мой" или "Кад би био ранен", а в духа на средиземноморските карнавално-забавни песни, както винаги е било за нашия град. Ако Цеца проведе концерт, това би развалило репутацията на празника. Пишем петиция и събираме подписите, които ще бъдат предадени на кмета с искане Цеца да не пее, и да се забрани да прави концерт сега, когато в Херцег Нови е времето на карнавала и „Празника на мимозата“.

Имаме и други песни, които се свързват с този Адриатически град и Средиземноморието, нямаме връзка с тази музика и текстовете, които Цeцa пее, пишат местните.

Превод: БЛИЦ
 

Източник: blitz.bg