Това което се очакваше като лош вариант за септември месец

Това което се очакваше като лош вариант за септември месец ...

Проф. Витанов: Лошият вариант за септември месец е добрият вариант за октомври.


Това което се очакваше като лош вариант за септември месец е добрият вариант за октомври. Епидемията леко се разширява. Когато излязат 100 души излекувани, 101 се разболяват. За момента имаме 30 болни деца. Това заяви в ефира на Нова телевизия математикът от НОЩ проф. Николай Витанов.

Според Васил Николов от ИК на качествена и иновативната образователна система в момента винаги можем да сме недоволни от нещо.

Доц. д-р Любомира Гломб от РЗИ заяви, че в училищата се справят много добре с насоките. "Изследването на следващия ден при контакт със заразен човек е напълно безпочвено, то трябва да се прави към края на инкубационен период", смята още тя.

"Ако мерките, които са предложени се спазват, то през октомври месец не се очаква нищо драматично. Трябва да се стегнем и да изкараме ноември месец, защото той е критичен и се появяват и другите вируси", заяви проф. Витанов.
Всичко по темата: Епидемията коронавирус (COVID-19) 12378 Проф. д-р Тодор Кантарджиев прогнозира дали COVID-19 пак ще наложи масова изолация Проф. д-р Тодор Кантарджиев прогнозира дали COVID-19 пак ще наложи масова изолация Неучебен ден в 107-мо училище в София заради COVID-19 Неучебен ден в 107-мо училище в София заради COVID-19 Потвърдените случаи на коронавирус в Германия се увеличиха с 922 до общо 272 337 Потвърдените случаи на коронавирус в Германия се увеличиха с 922 до общо 272 337
Повече за Коронавирус
corona най-ново: лесни стъпки: просто ръководство: eпидемия:

Източник: novini.bg