Това което се очакваше като лош вариант за септември месец

...
Това което се очакваше като лош вариант за септември месец
Коментари Харесай

Проф. Витанов: Лошият вариант за септември месец е добрият вариант за октомври

Това което се очакваше като лош вариант за септември месец е добрият вариант за октомври. Епидемията леко се разширява. Когато излязат 100 души излекувани, 101 се разболяват. За момента имаме 30 болни деца. Това заяви в ефира на Нова телевизия математикът от НОЩ проф. Николай Витанов.

Според Васил Николов от ИК на качествена и иновативната образователна система в момента винаги можем да сме недоволни от нещо.

Доц. д-р Любомира Гломб от РЗИ заяви, че в училищата се справят много добре с насоките. " Изследването на следващия ден при контакт със заразен човек е напълно безпочвено, то трябва да се прави към края на инкубационен период ", смята още тя.

" Ако мерките, които са предложени се спазват, то през октомври месец не се очаква нищо драматично. Трябва да се стегнем и да изкараме ноември месец, защото той е критичен и се появяват и другите вируси ", заяви проф. Витанов.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12378  Проф. доктор Тодор Кантарджиев предвижда дали COVID-19 отново ще наложи всеобща изолираност Проф. доктор Тодор Кантарджиев предвижда дали COVID-19 отново ще наложи всеобща изолираност  Неучебен ден в 107-мо учебно заведение в София поради COVID-19 Неучебен ден в 107-мо учебно заведение в София поради COVID-19  Потвърдените случаи на ковид в Германия се усилиха с 922 до общо 272 337 Потвърдените случаи на ковид в Германия се усилиха с 922 до общо 272 337
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР