Това, което видях току що, толкова ме трогна, че искам

...
Това, което видях току що, толкова ме трогна, че искам
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Фейсбук прегря от постъпката на този столичен полицай - нека да го види целия свят!

Това, което видях току що, толкова ме трогна, че искам да го покажа на целият свят. С тези дума млада жена на име Йоана споделя доста интересна снимка във фейсбук групата „ Забелязно в София “.

От думите й става ясно, че въпросната случка, която трогна и цялата мрежа, се е разиграла рано тази сутрин на метростанция „ Сердика “.

Фотосът показва как полицай придружава незрящ мъж и кучето му водач до вратите на подземното влакче и му помогна да се качи.

Ето какво още пише жената:

„ Има надежда! Доброто ще спаси света и е заразно. На метростанция Сердика. Полицаят придружи незрящият господин и кучето водач до вратите на метрото и му помогна да се качи, след това вътре му помогна друг господин и му отстъпи мястото си, за да седне. Вярвам, че не само аз го видях и че във всеки човек има огромна доброта, която просто трябва да се разгърне. Правете добро, защото то се връща в неочаквани моменти “.


Масово фейсбук потребителите отправяха похвали за уникалната постъпка на полицая и питаха кой е той, за да могат и лично да го поощрят за това колко съвестно изпълнява задълженията си.
На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР