Това е реална криза, свързана с неканен и невидим посетител,

...
Това е реална криза, свързана с неканен и невидим посетител,
Коментари Харесай

Д-р Николай Михайлов: Има паника от вируса, има и паника от паниката

Това е реална криза, свързана с неканен и невидим посетител, зъл, който атакува в гръб всички възрасти. Тревогата е обща. Този вирус пробужда архаични страхове, страхове от злото като флуидна субстанция, като нещо, което се разхожда нагоре-надолу и защитата е много проблематична. Това създава настроение на перманентна заплаха и покачва тревожността. Тя се превръща от фонова тревога, с която човек живее, във високостепенна тревожност.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3757
Това коментира пред БНР д-р Николай Михайлов  Николай Михайлов Николай Бориславов Михайлов-Малката Перука е български футболист, вратар, национален, психиатър и богослов.

По думите му всеки има собствена паника. Има паника от вируса, има паника от паниката.

Проф. Костов: Не бива да си позволяваме никаква свобода

Д-р Михайлов посочи, че тази криза с вируса би могла да даде положителен резултат: „ Доколкото поставя под въпрос състоянието на съвременния свят, на невероятната лудост, която конструира свръхреалност на една особено консумативна фантазма да се потребява без ограничение. Икономическият растеж е фетиш, който изтощава природните ресурси и моралните интелектуални сили на човечеството. През тази криза може да се случи чудото на тематазиация на нашата безпътица “.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3757  570 души са умряли в старешки домове от началото на епидемията в източен френски район 570 души са умряли в старешки домове от началото на епидемията в източен френски район  Партията на Валери Симеонов скочи на всички, които дерат кожите на пациентите Партията на Валери Симеонов скочи на всички, които дерат кожите на пациентите  Масово унищожават магазини в центъра на Варна Масово унищожават магазини в центъра на Варна
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР