„Това го няма в новините“; „никой не говори за това“;

...
„Това го няма в новините“; „никой не говори за това“;
Коментари Харесай

Вирус за бързи печалби!

„ Това го няма в новините “; „ никой не говори за това “; „ това няма да ви го кажат медиите “…
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7252
… са само част от „ оръжията “ на пропагандата.

Докато си седим под карантина, сайтовете за пропаганда се множат. Оказва се, че и сайтовете за бърза печалба се множат. Но те също разчитат на номера с пропагандирането на глупост, защото най-добре се продава сред масите.

Едните те затъпяват, за да си удобен инструмент; другите виждат в тебе вече създаден „ инструмент “ и решават да използват жаждата ти за тъпотии за собствена печалба. Извинявай, че използвах второ лице единствено число, просто израз, нищо не целя… Жаждата НИ за тъпотии—така по-добре ли е?

Когато прочетем „ Това го няма в новините “; „ никой не говори за това “; „ това няма да ви го кажат медиите “…

… е добре да имаме предвид елементарната логика: значи не съществува, измислено е, някой се опитва да ме пързаля.

Защото, нали… ако прилича на патица, квака като патица, ходи като патица, най-вероятно е патица.

Сайтовете, които ни предлагат да ни „ разкрият “ неща, които ги няма в другите медии, миришат подозрително от километри. Ето простата логика: някой си Бай Благой от Чепръчево си е направил сайт, от чийто дизайн и съдържание лъха на евтино, но той НЯКАК си е намерил ресурс, който да вложи в разследване, платил е на информатори, наел е разследващи журналисти, научил е истината и ти я поднася на тепсия, защото е влюбен в истината и има мисия в живота да я разпространява. Не бе, въобще не си измисля „ сензации “, за да те накара да цъкаш и да му вдигаш четенията. Другият вариант е пропаганда с политическа цел.

Извинете, но ако се хващаме на това, не мислите ли, че може би заслужено се намираме, където се намираме?

И преди сме говорили за злонамерената пропаганда в социалните медии и измислените сайтове за пропаганда. Фейсбук свали поредните пропагандатори, които рекламираха „ версии “ около коронавируса. Говореха за секретни планове на някакви групи да създават контрол чрез ваксините… Имплантиране на нано-чипове чрез ваксините… Да контролират популацията чрез ваксините…





Собствениците NewsFront се оказаха про-Кремълски. И по-конкретно Константин Книрик, който е цитиран да казва: „ Фейсбук е инструмент за политическо влияние, което работи за организиране на заговори, войни и убийства “.

И пак завъртяхме колелото и стигнахме до войната на Москва и Пекин срещу Запада. Сега им е паднал коронавирусът, като тема, него използват.

Идеята е да подкопаят доверието на хората във ВСИЧКО, което идва от Запад, за да може да се бунтуват срещу решенията на собствените си правителства, което сее раздори и носи нестабилност.

Елементарно, но работи.

Именно заради такива „ информатори “ Брюксел се видя принуден да създаде организация, която се занимава изключително с разкриването на про-Кремълската пропаганда в медиите. Кампаниите вървят успоредно с „ кампаниите “ на другата страна. Едните боравят с факти, другите – с измислени новини, пропаганда и измислици, недостойни дори за евтин трилър.

А кой на какво избира да вярва, си е негово решение.

Междувременно там – в Страна Болшая, където са така „ влюбени в истината “, че се опитват да я разпространяват по света… трима лекари, които критикуваха властта заради условията, в които работят, за да се борят с коронавируса, паднаха от прозорци. Трима. При неизяснени обстоятелства.

***

Мислите си, че това нас не ни засяга, че тези глупости за последните глупости, които трябва да ни вълнуват…?

Ето ви резултатът:





Това нещо обикаля България и вече хиляди са го подписали. И, когато се появи ваксината срещу COVID-19…

ТЕ ЩЕ ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ НЕЯ!

Осъзнавате ли колко е опасна глупостта и пропагандата? За да изкара днес някой 50 рубли повече, няколко хиляди ще умрат.

И преди сме говорили за това: дали ни харесва или не – Москва и Пекин си имат геополитически планове и си ги следват. Дали смятаме, че са морални, неморални, хубави или лоши, си е наш проблем, те си ги имат и си ги следват.

И не казвам, че одобрявам, но разбирам позицията им. Те си действат по плана. Какво правим обаче ние – с антиваксърите, които се противопоставят на ваксината срещу COVID-19 и ще я откажат, и ще продължат да бъдат преносители на заразата? Какво правим с пълзящото затъпяване?

Не забравяй: когато видиш „ Това го няма в новините “; „ никой не говори за това “; „ това няма да ви го кажат медиите “… значи го няма с причина! Не отваряй нещо, което започва с тези думи, защото е менте.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7252  Индия приготвя всеобщо репатриране на хиляди свои жители Индия приготвя всеобщо репатриране на хиляди свои жители  Бавария съживява туризма в края на май Бавария съживява туризма в края на май  Израелският парламент удължи периода на следене на хората с ковид Израелският парламент удължи периода на следене на хората с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР