Тигър в Зоологическата градина на Бронкс в Ню Йорк даде

...
Тигър в Зоологическата градина на Бронкс в Ню Йорк даде
Коментари Харесай

Тигър в Зоологическата градина на Бронкс е с коронавирус

Тигър в Зоологическата градина на Бронкс в Ню Йорк даде положителна проба за респираторното заболяване, предизвиквано от новия коронавирус. Това е първият случай на Ковид-19 при животно в САЩ и при тигър в световен план, съобщи говорител на зоопарка, цитиран от Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4273
Надя, четиригодишното женско малайско тигърче, дало положителната проба, е развило суха кашлица, но се очаква да се възстанови, заяви Дружеството за опазване на дивата природа, което стопанисва зоопарка.

Психичното здраве на домашните любимци може да пострада в режим на самоизолация

" Тествахме котката за всеки случай и ще направим така, че всякакви сведения за Ковид-19, които извлечем, да допринесат за по-доброто разбиране на този нов коронавирус ", заяви дружеството.
Този положителен тест представлява първият случай на коронавирус при тигър, където и да било по света, и първият при животно в САЩ, заяви говорителят Стивън Сотнър.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4273  Тръмп пожела на Борис Джонсън бързо излекуване Тръмп пожела на Борис Джонсън бързо излекуване  Премиерът на Ирландия още веднъж ще облече лекарската престилка Премиерът на Ирландия още веднъж ще облече лекарската престилка  Случаите на ковид в Германия наближават 100 000 Случаите на ковид в Германия наближават 100 000
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР