Телевизионната водеща и астроложка Тамара Глоба разказа по телевизионната програма

...
Телевизионната водеща и астроложка Тамара Глоба разказа по телевизионната програма
Коментари Харесай

Тамара Глоба разкара покъртителната си история как е преборила рака

Телевизионната водеща и астроложка Тамара Глоба разказа по телевизионната програма " Съпруга. Любовна история " за своята дълга борба с рака.

Според жената туморът бил открит на 23-годишна възраст. Глоба преживяла множество сложни операции и за една година след тях " не можела да вдигне главата си от възглавницата ".

След като се възстановила, астроложката родила дъщеря на първия си съпруг, но дори това не спасило брака им. Според нея, дори по време на болестта, мъжът й не я подкрепял.

Но жената усетила срещата с втория си съпруг, астролога Павел Глоба, предварително.

" Беше невероятно. Два дни преди нашата среща осъзнах, че ще се случи нещо, от което животът ми ще се промени напълно... Имаше нещо хипнотично в него и в същото време обсебващо. След тази среща не исках да общувам с него цяла година - той ме плашеше ", казва телевизионната водеща.

От брака с Павел, Тамара ражда син, но второто й семейство се разпада по същия начин като първия. По-късно тя се влюбва във Вениамин Таянович, олимпийски шампион по плуване, но никога не се е омъжила за него, въпреки че той й предложил четири пъти.

Сега астроложката не афишира своя личен живот, но посвещава по-голямата част от времето си на работата. Според Тамара тя прави това, което харесва, и смята, че това е гаранция за щастлив живот.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР