Телевизионна звезда от Великобритания се включи в набиращото все по-голяма

...
Телевизионна звезда от Великобритания се включи в набиращото все по-голяма
Коментари Харесай

Преди и след: Телевизионна водеща показа зловещи СНИМКИ 18+ от заливането си с киселина

Телевизионна звезда от Великобритания се включи в набиращото все по-голяма популярност предизвикателство #10yearchallenge. Кейти Пайпър публикува вдъхновяващи фотографии, на които се вижда как се е възстановила след ужасяваща атака с киселина.

35-годишната знаменитост показва две снимки в Инстаграм. На едната тя е на 35 години, облечена небрежно, а на другата е на 25, с черна маска и тръбичка в носа си. Това е точно периодът, в който тя се възстановява, след като е била нападната с киселина.



" Не позволявайта остаряването да ви хвърли в паника, има далеч по-сериозни неща. На първата снимка съм на 25 години, в кухнята на майка ми. Втората снимка е правена преди две седмици, в собствената ми кухня ", пише Кейти.



След като е нападната с киселина, Кейти започва дълъг път на възстановяване. Тя ослепява с едното си око, мести се при родителите си, за да може да й помагат.
Стефания Ферарио - модел, който нарушава стереотипите за перфектната фигура (СНИМКИ)
Красивата жена е нападната от 30-годишният тогава Стивън Силвестър, който бе освободен от затвора миналата година. Стивън, който вече е и женен, действа по поръчение на бившия ревнив приятел на Кейти Даниел Линч.

Самият Линч бе осъден на доживотен затвор.



Десет години след нападението Кейти успява да изгради успешна кариера, тя е омъжена, има две деца и създава фондацията " Кейти Пайпър ".
Потребителите в мрежата не сдържат възхищението си от нея и я наричат " вдъхновение ". Те признават, че това са най-инспириращите снимки от серията " 10-годишно предизвикателство ".

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР