Тези допълнителни мерки се взеха заради изключително високата заразеност на

...
Тези допълнителни мерки се взеха заради изключително високата заразеност на
Коментари Харесай

Лекар в Кюстендил коментира тревожната обстановка с коронавируса

Тези допълнителни мерки се взеха заради изключително високата заразеност на населението на град Кюстендил в последните 2 седмици. Това обяви директорът на поликлиниката в Кюстендил и член на Областния кризисен щаб д-р Величков във връзка със затягането на мерките в града.

Докторът подчерта, че маските намаляват риска от заразяване с висок вирусен товар.

Потоците в поликлиниката пък ще бъдат разделени, за да няма смесване на заразени и незаразени пред кабинетите на лични лекари, лаборатории и т.н.

Само за последните часове са починали двама души, а четирима са в средно тежко състояние и се нуждаят от кислородна терапия.

Има две Коронавирус отделения с над 70 настанени и двама интубирани в реанимацията.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19552  Д-р Шарков: Между 36 и 40% от в началото деклариралите зъболекари са се ваксинирали Д-р Шарков: Между 36 и 40% от в началото деклариралите зъболекари са се ваксинирали  Фон дер Лайен ще приказва пред Екологичен потенциал преди дебатите за имунизациите Фон дер Лайен ще приказва пред Екологичен потенциал преди дебатите за имунизациите  Португалия остава под карантина доникъде на март? Португалия остава под карантина доникъде на март?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР