Танцьорка припадна по време на концерта на рапърката Иги Азалия

...
Танцьорка припадна по време на концерта на рапърката Иги Азалия
Коментари Харесай

Рапърката Иги Азалия направи нещо ужасяващо на концерта си в Бразилия и си навлече гнева на феновете

Танцьорка припадна по време на концерта на рапърката Иги Азалия в Рио де Жанейро. Вместо да помогне на свляклото се на земята момиче обаче, 28-годишната певица най-невъзмутимо е продължила да пее, съобщава Mirror.

На кадри, които се появиха в мрежата, се вижда как Иги се завърта около падналата танцьорка и сякаш оценява състоянието й. Очевидно изпълнителката не смята, че ситуацията е достатъчно сериозна, защото се завърта на другата страна и продължава да си пее. В крайна сметка концертът е бил прекъснат. Почитателите й обаче изобщо не одобриха действията й на сцената. Според голяма част от феновете, австралийката е трябвало да помогне на колежката си.

Гневът на публиката принуди Азалия да се оправдае с видео в социалната мрежа. Младата певица обяснява, че просто не е преценила ситуацията, решавайки, че танцьорката просто е изкълчила глезена си.

" Прости искам всички, които не спират да задават въпроси, да знаят, че с моята танцьорка всичко е наред. От светлината и жегата тя е получила пристъп, но зад кулисите се почувства много по-добре”, обясни Азалия.

Тя призова още почитателите си да не разпространяват снимки на падналото на сцената момиче, за да не дават хляб на троловете в мрежата.



Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР