Тази вечер от 20:00 часа пред Спешно отделение на УМБАЛ

...
Тази вечер от 20:00 часа пред Спешно отделение на УМБАЛ
Коментари Харесай

Лекари излизат с призив за спазване на мерките

Тази вечер от 20:00 часа пред Спешно отделение на УМБАЛ " Св. Анна " - София АД ще се съберат лекари и специалисти медицински грижи, в акция за солидарност между между медиците и обществото.

Те ще бъдат с включени светлини на мобилните телефони, символизирайки светлината, която ни свързва в трудните времена на епидемия с COVID-19, съобщи БНТ.



Участниците в акцията апелират към обществото да си помогнем взаимно, като се спазват препоръките за лична хигиена, ограничения на контактите, за стриктно носене на маски и т.н.

" Само с общи усилия ще победим заразата! ", заявяват лекарите.

Към инициативата се присъединяват и лекарите от " Пирогов ".

В същия час пред Спешното отделение на УМБАЛ „ Александровска “ лекари и мед. сестри от болницата ще се присъединят към общата инициатива на големите столични лечебни заведения за призив към обществото за спазване на противоепидемичните мерки.

Със светнати фенерчета на мобилните телефони медиците искат да покажат на всички, че 8 месеца след началото на ковид епидемията те все още са там - въпреки умората, въпреки болестите и трудностите, съобщиха от лечебното заведение.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13939  Меркел разкритикува неналичието на дисциплинираност поради растежа на случаи на COVID-19 Меркел разкритикува неналичието на дисциплинираност поради растежа на случаи на COVID-19  Швеция регистрира 1870 нови случая на ковид за датата 23 октомври, което е нов връх Швеция регистрира 1870 нови случая на ковид за датата 23 октомври, което е нов връх  Президентът Ердоган към Бойко Борисов: Скъпи приятелю, бързо излекуване! Президентът Ердоган към Бойко Борисов: Скъпи приятелю, бързо излекуване!
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР