Със съдействието на народния представител от ГЕРБ-Стара Загора Маноил Манев

...
Със съдействието на народния представител от ГЕРБ-Стара Загора Маноил Манев
Коментари Харесай

Със съдействието на Маноил Манев – две големи палатки се предоставят за борбата срещу COVID-19

Със съдействието на народния представител от ГЕРБ-Стара Загора Маноил Манев на Националния оперативен щаб и на Министерството на здравеопазването ще бъдат предоставени безвъзмездно две големи палатки, които при нужда могат да се използват за настаняване на пациенти или за други дейности – в зависимост от препоръките на здравните експерти.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2610
Временните съоръжения са собственост на Българската федерация по Ушу и Кунг-фу, съобщиха от ПП ГЕРБ.



Лично председателят на федерацията Йордан Петков се свързва с Манев и декларира готовността си да предостави надуваемите палатки, които са съвременни, бързо разгъващи се, с рамери 20х25 метра и височина 7 метра.



Въпреки, че са създадени за тренирочни помощения, големите размери на палатките позволяват в тях да бъдат разположени легла и медицинско оборудване, необходими да се овладее разпостранението на коронавируса.



(Снимки: ПП ГЕРБ)
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2610  Спират приема на пациенти в столичната Пета МБАЛ, поради случаи на COVID-19 Спират приема на пациенти в столичната Пета МБАЛ, поради случаи на COVID-19  Здравен чиновник: Здравен чиновник: " Цунами " от инфектирани с ковид връхлита лондонските лечебни заведения  Турция може да наложи цялостна възбрана за излизане, в случай че обстановката с COVID-19 се утежни Турция може да наложи цялостна възбрана за излизане, в случай че обстановката с COVID-19 се утежни
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР