Със сигурност сектор Култура е изключително засегнат, заяви министър Боил

...
Със сигурност сектор Култура е изключително засегнат, заяви министър Боил
Коментари Харесай

Министър Банов: Съвестта сега ми е чиста

Със сигурност сектор " Култура " е изключително засегнат, заяви министър Боил Банов  Боил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 г. в София. Завършва „ Режисура за пред БНТ.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2537
Той обясни, че мерките в сектора са стартирали седмица преди тези за другите браншове, но поне по думите му, сега съвестта му е спокойна.

Министър Банов заяви, че се работи усилено с Европейската комисия. " Важно е да има единен подход ", каза той и поясни, че в Министерството се правят доста сериозни анализи.

" Дългосрочното планиране при нас вече е нарушено. Хората не е гаранция ще мислят за култура, колкото и да бъдат провокирани ", заяви министърът.

" Нашата държава се намеси много агресивно, много стриктно, с голяма загриженост за населението, а други държави си позволиха лукса да въведе чак сега някакви мерки и започнаха с големи обещания ", каза Банов.

Относно това, че те могат да си го позволят, министърът заяви, че това няма как да се случи и обясни, че всичко е популистко.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2537  Бойко Борисов ще взе участие в съвещание на Европейския съвет Бойко Борисов ще взе участие в съвещание на Европейския съвет  Броят на доказаните случаи на ковид в Германия набъбна до 36 508 Броят на доказаните случаи на ковид в Германия набъбна до 36 508  60 млн. лева от ОПРЧР се насочват в поддръжка на 14 000 здравни служащи в битката с COVID-19 60 млн. лева от ОПРЧР се насочват в поддръжка на 14 000 здравни служащи в битката с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР