Със сигурност всеки човек – без значение мъж или жена,

...
Със сигурност всеки човек – без значение мъж или жена,
Коментари Харесай

Коварен рак обезобрази тялото на млада жена, сексът се превърна в кошмар за нея, но тя сподели нещо, което всеки човек трябва да знае

Със сигурност всеки човек – без значение мъж или жена, често пъти се е съмнявал в себе си. В красотата си, нежността, визията си и уменията си в секса. Най-често от тези неприятни чувства страдат жените. Дали заради наложените стереотипи, но дамите почти винаги си мислят, че не са достатъчно слаби, високи, красиви, нежни или добри в леглото.
Ако и вие понякога сте изпадали в такива мрачни мисли, то сега трябва да прочетете невероятната история на една млада американка, за да повярвате отново в себе си.

Историята е на 30-годишната Лорън, която преди няколко години е била диагностицирана с рак на червата. За ужас на жената, която е майката на две деца, била в четвърти стадии на заболяването.

Все пак Лорън събра сили и разказа през какъв ужас е преминала, как е мразила осакатеното си тяло, как не е искала да прави секс с мъжа си и какви ли още не кошмарни неща са й се случили. И преди да си помислите, че това е една неприятна история, то трябва да ви кажем, че това не е така.
Младата майка Сара направи брутално признание, свързано със секса, което много родители се срамуват да изрекат (СНИМКИ)

Лорън разказа за ужаса, но и обяви как отново е започнала да харесва себе си, как е започнала пак да се намира за красива жена и какво трябва да направи всеки, който се съмнява в себе си и това, което е.
Но какво точно се е случило с Лорън ще научите на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР