Сърбия може да разчита на пълна подкрепа от Франция. Това

...
Сърбия може да разчита на пълна подкрепа от Франция. Това
Коментари Харесай

Еманюел Макрон: Сърбия може да разчита на Франция

Сърбия може да разчита на пълна подкрепа от Франция. Това е казал френският президент Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на в разговор по телефона със сръбския президент Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски юрист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 г. в Белград., предаде Танюг.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3841
Вучич е благодарил и изразил съжаление за жертвите от COVID-19 във Франция, които надхвърлиха 4000 души, като изрази надежда, че решителните мерки, прилагани от френските власти, ще доведат до успех в борбата с това бедствие.

Двамата президенти се съгласиха, че борбата против пандемията може да се води само с общи сили и приятели, каквито са Сърбия и Франция, и са изразили подкрепа едни за други във време на предизвикателства, се казва в съобщение на пресслужбата на сръбския президент.

Възрастните хора в Сърбия пазаруват само на разсъмване

Вучич помолил Макрон за помощ за гражданите на Сърбия във вид на лекарства и суровини за лекарства, каквито се прилагат в лечението на COVID-19, информира БТА.

Двамата президенти изразили решимост да си сътрудничат и за саниране на икономическите последици от пандемията, както и да работят по-нататък за развитие на стратегическите отношения между Сърбия и Франция в интерес на гражданите на двете страни.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3841  Пиенето на мощен алкохол усилва риска от болест с ковид Пиенето на мощен алкохол усилва риска от болест с ковид  Лечение на ковид с кръвна плазма от оздравели пациенти ще се ползва В Турция Лечение на ковид с кръвна плазма от оздравели пациенти ще се ползва В Турция  Известни персони станаха доброволци Известни персони станаха доброволци
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР