Съпругата на водещия Иван Христов – Ирина Тенчева, се появи

...
Съпругата на водещия Иван Христов – Ирина Тенчева, се появи
Коментари Харесай

И Ирина Тенчева стана част от „Фермата“

Съпругата на водещия Иван Христов – Ирина Тенчева, се появи неочаквано в риалитито „ Фермата “. Тя обаче няма да демонстрира уменията си в селскостопанската работа, а влиза в ролята на любезен домакин.

За тазседмичния исторически куиз, в който едни срещу други се изправиха само несемейните фермери, разделени на два отбора – мъже и жени, наградата за победителите беше специална вечеря в ресторанта на Ирина. В играта едни срещу други се изправиха Ваня, Сашка и Лилия, от дамския тим, и Сашо, Симеон и Роман – от мъжкия.

С категорична победа фермерките успяха да надвият конкурентите си и да се порадват на възможността да излязат от „ Фермата “ и да се насладят на преживяване в цивилизацията. Към дамите се присъедини и новата шефка на стопанството Христина.

Момичетата видимо се развълнуваха от шанса да се измъкнат за кратко от суровите условия на риалитито, а за вечерята всяка от тях се издокара подобаващо. Ирина ги посрещна с широка усмивка и ги зарадва с новината, че ще се насладят на 7-степенно меню, което ще се различава от ежедневните ястия, които консумират в стопаството.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР