Сънуването е едно най-мистериозните неща, които се случват с мозъка

...
Сънуването е едно най-мистериозните неща, които се случват с мозъка
Коментари Харесай

Жена сънува числата от тотото – печели петица

Сънуването е едно най-мистериозните неща, които се случват с мозъка ни. До ден днешен учените не могат да потвърдят със 100% сигурност на какво се дължи това явление. Най-новото изследване твърди, че е разгадало загадката на съня. Според проучванията на университета в Суонси във Великобритания, той ни помага да обработим емоциите и мислите, които сме преживели и натрупали по време на будните си състояния. Понякога, водени от интуиция или друга невидима сила обаче, се случва да сънуваме събитие преди то да се е случило и споменът да ни помогне в бъдеще.

Такъв е и случаят с Мария Александрова, която дори написа книга „ Причината да сънуваш и разгадаваш “. Преди време възрастната жена имала странен сън как - пътува във влака в едно купе с много красива жена. Дори помни, че казала на съпруга си: “Снимай я тази госпожа, виж колко е хубава “. След време в съня на Мария се появява същата дама, която започнала да й шепне числата 1, 2, 3, 5, 7 и още едно число. Мария обаче не запомнила последното. На сутринта отишла и пуснала тото фиш. Тази комбинация й донесла петица от тотализатора.

Съновниците твърдят, че ако насън печелиш от лотария, наяве те чакат загуби и щети. Ако губиш – в живота ти предстоят печалби и успехи в област, която не си очаквал. Ако купуваш лотариен билет – то на живо ще опитваш щастието си и ще изпробваш късмета си. А ако сънуваш конкретни числа, трябва да ги използваш и в действителност.

Така че, ако следващият сън ви подскаже числа – запишете ги след като се събудите и бързо бягайте към тото пункта – те могат да ви донесат 8 700 000 лева от играта „ ТОТО 2 – 6 от 49 “. Това е вторият най-голям джакпот в историята на СПОРТ ТОТО до момента. Късметлията, който удари тази топ печалба, ще се превърне в най-богатия тото милионер в България. Но дори и да не сънувате – използвайте интуицията си – понякога именно тя ни показва правилните решения.

В миналия тираж в неделя имаше десет късметлии, които се разминаха на косъм от спечелването на седемцифрената печалба, като познаха пет от шестте печеливши числа.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР