Съединените щати разполагат със сериозни доказателства, че новият коронавирус е

...
Съединените щати разполагат със сериозни доказателства, че новият коронавирус е
Коментари Харесай

Помпейо: Има сериозни доказателства, че COVID-19 е произлязъл от лаборатория в Ухан

Съединените щати разполагат със сериозни доказателства, че новият коронавирус е произлязъл от лаборатория в китайския град Ухан, но това " не е сигурно ", заяви днес държавният секретар Майк Помпейо, цитиран от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7362
Запитан на пресконференция за разминаващи се изказвания на високопоставени представители на американското правителство по въпроса, Помпейо увери, че няма никаква непоследователност. И двете твърдения - " не е сигурно ", че коронавирусът е произлязъл от китайска лаборатория, но имаме " сериозни доказателства " - " са верни ", аргументира се той.

Американските власти не знаят къде точно се е появил коронавирусът

Помпейо отбеляза, че американското разузнаване все още изяснява откъде е дошъл новият вирус.

Китай можеше да предотврати смъртта на стотици хиляди хора в целия свят и да спести глобални икономически проблеми, ако беше по-прозрачен за новия коронавирус, каза американският държавен секретар.

Помпейо обвини Пекин, че е имал избор, " но вместо това е прикрил епидемията в Ухан ". " Китай все още отказва да споделя информацията, от която се нуждаем, за да осигурим безопасността на хората ", допълни той.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7362  Близо 63 000 тествани заявления и над 21 000 акта за неспазване на противоепидемичните ограничения регистрират от Министерство на вътрешните работи Близо 63 000 тествани заявления и над 21 000 акта за неспазване на противоепидемичните ограничения регистрират от Министерство на вътрешните работи  Путин предизвести, че не би трябвало да се бърза с анулацията на рестрикциите Путин предизвести, че не би трябвало да се бърза с анулацията на рестрикциите  COVID-19 се е популяризирал бързо в края на 2019 година, демонстрира генитично проучване COVID-19 се е популяризирал бързо в края на 2019 година, демонстрира генитично проучване
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР