Съединените щати изпревариха Италия като страната с най-много смъртни случаи

...
Съединените щати изпревариха Италия като страната с най-много смъртни случаи
Коментари Харесай

САЩ изпревариха Италия като страната с най-много смъртни случаи от COVID-19

Съединените щати изпревариха Италия като страната с най-много смъртни случаи от новия коронавирус, сочат официални данни, компилирани от специализирания сайт Worldometer, цитиран от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5072
Към този момент в САЩ има 18 850 починали от причиняваното от вируса заболяване COVID-19 - с един повече отколкото в Италия. Общият брой на регистрираните смъртни случаи в света е близо 105 000.

Коронавирусът е отнел живота на 103 141 души в света

Италия ще си " върне първото място " за малко днес, тъй като заради часовата разлика ще съобщи първа тази вечер за починалите през последното денонощие. Но при темповете на разпространение на епидемията в Съединените щати, те по всяка вероятност ще се затвърдят начело в мрачната статистика още по-късно в събота източноамериканско време.

Повече от 1,725 милиона души са диагностицирани с новия коронавирус. Най-много от тях, над 505 000, са в Съединените щати. Следват Испания с близо 162 000 случая и Италия с над 147 500.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5072  АИКБ предлага НСТС да разиска спомагателни ограничения за намаляване на последствията от изключителното състояние АИКБ предлага НСТС да разиска спомагателни ограничения за намаляване на последствията от изключителното състояние  Училищата в Ню Йорк остават затворени до края на образователната година Училищата в Ню Йорк остават затворени до края на образователната година  Франция пуска на открито за осиновяване на домакински любим Франция пуска на открито за осиновяване на домакински любим
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР