Съденият за сводничество Росен Чолов-Чолата трябва много да черпи годеника

...
Съденият за сводничество Росен Чолов-Чолата трябва много да черпи годеника
Коментари Харесай

Годеникът на Малкото коте отървал Чолата от затвора

Съденият за сводничество Росен Чолов-Чолата трябва много да черпи годеника на моделката Бояна Генова. Именно ресторантьорът Манол Кисьов е причината днес Чолата да е извън решетките, пише в. „ Галерия “.
Кисьов настоявал Бояна да оттегли първоначалните си показания, че принуждавана да извършва платени услуги, и да заяви пред съда, че сексът с богатите бизнесмени е бил доброволен.
Освен Бояна, останалите силиконки, призовани като свидетели, също сменили показанията си, по настояване на гаджетата си. „ Настоящите партньори на момичетата не искаха приятелките им да бъдат спрягани за платени компаньонки. Затова ги убедиха да кажат, че сексът е бил по желание и за удоволствие, а не за пари. Така на практика Чолов не може да бъде осъден за сводничество. Направили са му услуга “, разказа пред „ Галерия “ източник от ъндърграунд средите.
Дали годеникът на Бояна Генова умишлено е помогнал на Росен, или Чолата просто е „ намазал “ покрай срама му, не се знае. Загадка остава и доколко Кисьов е бил наясно с миналото на Бояна, преди да й предложи брак. И дали не са се запознали именно покрай „ доброволния секс “,който е предлагала силиконката…
Важно е да припомним, че името на Генова нашумя след разпространен чат между нея и Валери Божинов. „ Малко коте, секс има ли? “, пита футболистът в съобщение до силиконката, приканвайки я да му дойде на гости в Белград. И макар да твърди, че момичето от чата не е тя, прякорът й Малкото коте си остана и до ден-днешен. След разкритията в съда, съмненията, че е имала интимни отношения с Божинов, се засилиха. Преди месец Бояна получи предложение за брак от Кисьов.
Росен Чолов пък се отърва с условна присъда от три години затвор с 5-годишен изпитателен срок и 15 000 лева глоба. Най-разочарована от решението на съда се оказа бившата му съпруга – топ моделът Ирена Милянкова. Докато той лежа зад решетките, красавицата успя да се разведе с него и да се омъжи повторно, раждайки още две деца. Моделката силно се надявала бившият й мъж да получи ефективна присъда, за да не й създава проблеми, но годеникът на Бояна Генова й направи лоша услуга.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР