Съветници внасят предложение за корекция на общинския бюджет, за да

...
Съветници внасят предложение за корекция на общинския бюджет, за да
Коментари Харесай

Необходими са 50 000 лв. за PCR лабораторията в пернишката болница

Съветници внасят предложение за корекция на общинския бюджет, за да се осигурят средства за PCR лабораторията в пернишката болница, стана ясно по време на пресконференция на общинските съветници Денислав Захариев, д-р Явор Рангелов и Андрей Павлов, предаде БТА.

Лабораторията е построена, но не е сертифицирана. Необходими са 50 000 лв., за да се разплатят направени за изграждането ѝ разходи.

Засега средства от Министерство на здравеопазването не се отпускат. Ако болницата разполага с такава лаборатория, изследванията за коронавирус ще са готови за час и половина, а не както сега се чака с дни, посочи д-р Рангелов.

PCR тестовете ще са безплатни за лежащо болните и медицинския персонал. Лабораторията е с капацитет 48 теста дневно.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12402  Полицията управлява спазването на рестриктивните мерки, наложени в някои квартали на Мадрид Полицията управлява спазването на рестриктивните мерки, наложени в някои квартали на Мадрид  Нови случаи на инфектирани с COVID-19 медици в Благоевградско Нови случаи на инфектирани с COVID-19 медици в Благоевградско  Учени тестват генна ваксина против COVID-19 Учени тестват генна ваксина против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР