Строги ограничителни мерки са наложени от тази сутрин на гръцките

...
Строги ограничителни мерки са наложени от тази сутрин на гръцките
Коментари Харесай

По-строги ограничителни мерки на Миконос и Санторини заради COVID-19

Строги ограничителни мерки са наложени от тази сутрин на гръцките острови Миконос и Санторини заради опасенията от възможно разпространение на коронавируса в малките им общности, съобщи АНА-МПА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4307
На Миконос властите наложиха комендантски час от 20 ч. вечерта до 8 сутринта и ограничиха още повече разрешените причини за излизане извън дома в останалото време. Ограниченията на първо време се налагат за 14 дни.

Ограничителните мерки в Гърция заради коронавируса са удължени до 27 април

На Санторини е решено да бъдат спрени строителните дейности за срок от 30 дни с изключение на извънредни обществени строителни дейности, предаде БТА.

Гръцките медии съобщават, че допълнителните мерки са въведени след установяването на втори случай на остров Миконос, където жена, посетила манастир на острова, е влязла в контакт с голям брой хора. Също така един от нейните контакти от манастира по-късно се смята, че е посетил Санторини.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4307  Петима в Шуменско са нарушили наложената им карантина Петима в Шуменско са нарушили наложената им карантина  Погнаха камионджия, нарушил карантината си в Лом Погнаха камионджия, нарушил карантината си в Лом  Apple e проектирал защитни шлемове за лице Apple e проектирал защитни шлемове за лице
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР