Стотици хиляди бутилки с безалкохолна напитка, съдържаща пелин, са били

...
Стотици хиляди бутилки с безалкохолна напитка, съдържаща пелин, са били
Коментари Харесай

В Танзания ще лекуват Covid-19 с пелин

Стотици хиляди бутилки с безалкохолна напитка, съдържаща пелин, са били внесени в Танзания, предаде Би Би Си.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7123
Президентът на източноафриканската страна Джон Магуфули е наредил спешен внос на продукта от Мадагаскар, след като е заявил, че извлек от билката с горчив вкус е помагал срещу COVID-19.

" Изследвания сочат, че екстракт от растението е помогнал на 20 души да преборят инфекциозното заболяване ", това е посочил държавният глава.

Световната здравна организация (СЗО) е посочила, че не е разполагала с доказателства пелинът да е имал положителен ефект върху заразени с Covid-19 хора.

По последни данни в Танзания (с население от около 56 милиона души) инфектираните със заболяването хора са били 480 души, смъртните случаи са били 16, а оздравелите пациенти – 167.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7123  Обмисля се по-ранно отваряне на заведенията за хранене в Гърция Обмисля се по-ранно отваряне на заведенията за хранене в Гърция  Италия разхлабва ограничаващите си ограничения против COVID-19 Италия разхлабва ограничаващите си ограничения против COVID-19  Социалната изолираност е нездравословна за здравето като тютюнопушенето и затлъстяването Социалната изолираност е нездравословна за здравето като тютюнопушенето и затлъстяването
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР