Столичният кмет Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в

...
Столичният кмет Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова призова столичани да не излизат

Столичният кмет Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска призова столичани да спазват указанията и да не излизат:
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3041
" Провокирани от хубавото време много хора в София вчера и днес излязоха на разходка. Разбирам желанието, но не можем да си го позволим. Затова екипите на столичната полиция засилиха проверките в паркове и пешеходни зони. Вчера бяха правени предупреждения, а днес се съставят и актове за нарушения на забраната. 5000 лева са много пари – това е размерът на глобата. Но не го правете заради парите, направете го заради хората, които обичате и за това отново да бъдем заедно по улиците, в парковете, в кафенетата.
15
Вслушайте се в думите на ген. Мутафчийски от днес: „ най-тежките времена ни предстоят “. Не ги възприемайте като заплаха, а като реалността, пред която сме изправени.

Животът ни досега беше живот на бързи обороти, в който всичко се случва сега и веднага. Днес животът ни е друг и ако намалим нашето нетърпение и бързане, ще намалим и скоростта на заразата.

Останете вкъщи! Така спасявате човешки живот ".
15




Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3041  Полицейски патрул стопира искащите да посетят естествен парк Полицейски патрул стопира искащите да посетят естествен парк " Витоша "  Прокуратурата в Охрид проверява гибелта на жена с ковид Прокуратурата в Охрид проверява гибелта на жена с ковид  Африка незабавно се нуждае от 100 милиарда $ за битка с пандемията Африка незабавно се нуждае от 100 милиарда $ за битка с пандемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР