Столичанка е прекарала 9 часа в спешното отделение на Александровска

...
Столичанка е прекарала 9 часа в спешното отделение на Александровска
Коментари Харесай

Скандално! Жена чака 9 часа в болница заедно с болни от коронавирус

Столичанка е прекарала 9 часа в спешното отделение на Александровска болница за тест за COVID-19 и снимка на бял дроб, разказва бТВ.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3902
Еленица Милева твърди, че болни от коронавирус и другите пациенти на спешното са били в едно помещение, без никакво разделение помежду им. Тестът ѝ е отрицателен, но вече се притеснява дали не се е заразила докато чака там.

Директорът на лечебното заведение професор Костадин Ангелов заяви пред бТВ, че щом е научил, незабавно е разпоредил проверка и очаква резултатите от нея.

„ Вдигнах температура до висока, не много висока - до 38, през нощта не спадаше, а имах ужасни болки в главата и тялото, гърлото. Нощта беше кошмарна и извиках Бърза помощ, изчаках ги, но ги разбирам, защото са натоварени. Дойде един много любезен лекар, каза, че не е COVID-19, но снимка трябва да ви се направи. Каза, че е много трудно в която и да е болница, но ме закараха в Aлександровска болница”, разказа за перипетиите си Еленица.

„ В 4 ч. ме закараха, оставиха ме там. Предупредиха ме, че ще чакам много, но не очаквах, да е 1 ч. през нощта. Това, което видях, беше потресаващо, на спешното пишеше „ карантина “ навсякъде “, спомня си Еленица.

„ Седяхме доста хора отвън, имаше и много възрастни, оказа се, че сме трима, които чакаме за тестове за COVID-19, жената след мен припадна в гърч от температурата и молеше за парацетамол. Карат един мъж на 60 години и казват, че той е положителен, при което го оставят при нас. Ние излязохме, изкараха го някъде го водиха, върнаха го. Вкарват го вътре човека в залата за спешното, вътре се оказа, че има жена с COVID-19, нейната снаха беше при нас, след като й съобщиха, че майка й е с COVID-19 не спря да се разхожда в болницата необезпокоявана “, разказва пациентката.

„ Освен аз, която бях с маска, шлем и ръкавици никой друг не беше с предпазни средства. Където беше жената с COVID-19, имаше човек с бъбречна недостатъчност. Никакво разделяне на поток. Аз съм отрицателна, но не знам дали не съм положителна вече “, казва Еленица.

„ Линейките казаха, че не приемат пациенти независимо какви са, защото докторите питаха: „ Само ние ли приемаме? “. Никъде не искали да правят тестове, а как да се диагностицират хората с COVID-19, а другите които са без. Лекуват ли се изобщо или ще умират и ще кажат, че е COVID-19? “, попита Еленица Милева.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3902  ГЕРБ ще предложи заледяване на депутатските заплати, съобщи Борисов

ГЕРБ ще предложи заледяване на депутатските заплати, съобщи Борисов  Корейски попидол излъга, че е болен от COVID-19, с цел да сплаши почитатели Корейски попидол излъга, че е болен от COVID-19, с цел да сплаши почитатели  Ваксинирането с БЦЖ сега е проитивопоказно

Ваксинирането с БЦЖ сега е проитивопоказно
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР