Стогодишна пациентка в автономната област Астурия се излекува от новия

...
Стогодишна пациентка в автономната област Астурия се излекува от новия
Коментари Харесай

100-годишна испанка се излекува от COVID-19

Стогодишна пациентка в автономната област Астурия се излекува от новия коронавирус, оповестиха местните власти, цитирани от ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3981
" Днес сме много щастливи ", се казва в съобщението. " От болница е изписана пациентка, която бе диагностицирана с Ковид-19. Става въпрос 100-годишна жена. "

Испанка с COVID-19 роди бебе, което 10 дни не можеше да пипне

Първият случай на заразяване с новия коронавирус в Испания бе регистриран на 31 януари. Впоследствие броят на заразените рязко се увеличи и достигна почти 118 хиляди, а умрелите са над 10 900, предава БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3981  Депутатите от НФСБ подаряват половината от заплатата си за битка с ковид Депутатите от НФСБ подаряват половината от заплатата си за битка с ковид  Караянчева зорко следи за чистотата в Народното събрание Караянчева зорко следи за чистотата в Народното събрание  Марешки засегна Българска социалистическа партия: Молим се в никакъв случай повече да не идвате на власт! Марешки засегна Българска социалистическа партия: Молим се в никакъв случай повече да не идвате на власт!
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР