Статусът ми не беше Отваряйте кръчмите и дискотеките – аз

...
Статусът ми не беше Отваряйте кръчмите и дискотеките – аз
Коментари Харесай

Ицо Хазарта за здравния министър: Преди време един човек беше преценил, че евреите не са приоритет

Статусът ми не беше " Отваряйте кръчмите и дискотеките " – аз не съм душевно болен и ми е ясно, че в момента никъде в Европа няма отворени дискотеки. Това каза в предаването " Лице в лице " по БТВ рапърът Ицо Хазарта, по повод негов пост във Фейсбук, предизвикал широк отзвук. В поста Хазарта критикува министъра на здравеопазването проф. заради изказването му: " Ресторантите и заведенията не са ни приоритет ".

Хазарта се обърна към здравния министър с думите: " Виж, приятелю, ти си горе-долу на моите години. Станал си професор по медицина - това говори за много висок интелект, избран си за министър, което обезсмисля предишното. Не мога да приема човек на толкова високо ниво да каже, че някой не е приоритет. Всички хора са приоритет и ние зависим един от друг. Преди време един човек беше преценил, че евреите не са приоритет. От тогава мина много време, методите да са се променили, но крайният резултат е един и същ ".

Към хората, които отправят упрек към мен, че не съм особено компетентен, бих казал, че в сегашното правителство министърът на екологията е добър танцьор, министърът на енергетиката е добър счетоводител, а министър-председателят е бодигард на предишния министър-председател. Във всяка една професия може да има хора, които са на висок пост, защото са вземали добри решения в правилния момент, посочи рапърът.

Направи ми впечатление, че хората от заведенията задават един въпрос: " Забранено ни е да работим, добре, кажете ни при какви условия евентуално бихме имали възможност да работим отново? ". На този въпрос обикновено отговорът на властта и на обществото е: " Стига сте ревали, има по-важни от вас ". Създава се настроение е обществото, че вече е нахално да питаш дори. Никой не подценява вируса, той е много опасен, стават големи бели, но това не значи да не питаме, подчерта Ицо Хазарта.

В отговор на въпрос чистилище за човечеството ли е пандемията от COVID-19, той каза: " Не съм забелязал коронавирусът да е чистилище. Ако има някаква поука, тя е че нещата никога не са толкова лоши, че да не могат да станат още по-лоши ".
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18833  Представиха нов тип лекарство против COVID-19, ще го предложат и на СЗО Представиха нов тип лекарство против COVID-19, ще го предложат и на СЗО  Инфекционист: Голяма част от българите са се срещнали с COVID-19 Инфекционист: Голяма част от българите са се срещнали с COVID-19  Институтът Институтът " Пастьор " приключва създаването на ваксина против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР