Станах по дисциплиниран, след като пребoледувах коронавируса. В началото мислех,

...
Станах по дисциплиниран, след като пребoледувах коронавируса. В началото мислех,
Коментари Харесай

Веселин Маринов: Станах по-дисциплиниран, след като преболедувах COVID-19

Станах по дисциплиниран, след като пребoледувах коронавируса. В началото мислех, че ще мине като грип, но наистина се уплаших, когато се наложи да отида в болница. Това каза певецът Веселин Маринов  Веселин Маринов Веселин Маринов е български певец. Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да завърши по бТВ.

Той сподели, че в началото болестта е започнала с лека температура, но след седмица са започнали силни болки в главата и висока температура.

С нищо не можех да я сваля, наистина се уплаших, когато не можех да се свържа по обективни причини с лекарите си, които евентуално знаеха, че може да ми трябва линейка, споделя Веселин Маринов  Веселин Маринов Веселин Маринов е български певец. Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да завърши.

В болницата попада за 5-6 дни, а в стая е с генералния директор на БТА Максим Минчев, който почина в средата на ноември. " Невероятен човек с чувство за хумор, помня как го преместиха в интензивното. След като се прибрах вкъщи, говорихме по телефона и той ми каза, че се чувства по-добре. След няколко дни разбрах, че е починал. Много плаках от тази тъжна новина ", спомня си Маринов.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15932  Рекорден брой умряли с COVID-19 в Турция за седми следващ ден Рекорден брой умряли с COVID-19 в Турция за седми следващ ден  Загубата на подушване и усет отшумява след към 10 дни, изясни проф. Шотеков Загубата на подушване и усет отшумява след към 10 дни, изясни проф. Шотеков  Пулмолог: Високата температура е защитна реакция на организма Пулмолог: Високата температура е защитна реакция на организма
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР