Сред обявените нови 17 души, заразени с коронавирус през последното

...
Сред обявените нови 17 души, заразени с коронавирус през последното
Коментари Харесай

Работници от Балкански поток край Нови пазар са с COVID-19

Сред обявените нови 17 души, заразени с коронавирус през последното денонощие, трима са в Шуменска област.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8593
Те са от групата работници, пристигнали за строителството на газопровода " Балкански поток " край Нови пазар.

Коронавирусът у нас взе три нови жертви, 17 души са заразени за денонощието

И тримата мъже са били контактни с работника, който на 25 май беше приет за лечение в шуменската болница след като PСR теста му се оказа положителен, пояснява БНР.

От РЗИ в Шумен уточниха, че работниците нямат симптоми на Коронавирус и не се налага да бъдат лекувани в болница. Те са изолирани от колегите си.

Кметът на Нови пазар уточни, че строителите живеят в работническо селце на обекта, който е извън общинския център. По думите му, цялата група от 130 души строго е спазвала 14-дневната карантина след пристигането в България и на практика строителите не са имали никакви контакти с жителите на района.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8593  Рязко скочи броят на инфектираните с ковид в Южна Корея Рязко скочи броят на инфектираните с ковид в Южна Корея  Какви странични резултати има хлорохинът?

Какви странични резултати има хлорохинът?  Одобриха първото лекарство за лекуване на ковид Одобриха първото лекарство за лекуване на ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР