С прискърбие Ви уведомяваме, че загубихме Д-р Евелина Желязкова. Коварната

...
С прискърбие Ви уведомяваме, че загубихме Д-р Евелина Желязкова. Коварната
Коментари Харесай

Лекар от Пирогов загуби битката с COVID-19

С прискърбие Ви уведомяваме, че загубихме Д-р Евелина Желязкова. Коварната болест ни я отне след над 40 години в Пирогов. Това съобщиха от УМБАЛ " Пирогов " снощи. Д-р Желязкова не е могла да пребори коронавируса въпреки положените усилия. Тя е поредният медик, който губи битката с COVID-19.

А от " Пирогов " отбелязват, че са изгубили " Символ на Борбен дух, на Голям Лекар и Колега ".

" Нека я носим в сърцата си, призова дългогодишният началник и приятел по боен дух д-р Людмил Джунков. Поклонението ще се състои този петък,, от 13.30 ч., Старите Боянски гробища. Нека всеки, който има възможност, да се присъедини, за да я изпратим заедно ", се казва още в съболезнователния адрес.




Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15212  И в Обединеното кралство броят на смъртните случаи пораства И в Обединеното кралство броят на смъртните случаи пораства  Нидерландия може да остане в локдаун и до декември Нидерландия може да остане в локдаун и до декември  Забраниха митингите против въведените ограничавания поради ковид в Германия Забраниха митингите против въведените ограничавания поради ковид в Германия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР